Vuoden 2024 yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit ovat mahdollistamassa laadukasta tapahtumaa.

Etelä-Savon kauppakamari

Etelä-Savon kauppakamari

 

Etelä-Savon kauppakamari tarjoaa yrityksille verkostoja, vaikuttamista, edunvalvontaa, palveluita, tietolähteitä sekä koulutuksia ja tapahtumia. Olemme yritysten alueellinen, valtakunnallinen ja globaali yhteistyöverkosto. Tavoitteenamme on elinvoimainen Etelä-Savo, jossa kaikkien on hyvä ja helppo toimia.

https://eskauppakamari.fi/

 

LähiTapiola Savo-Karjala

 

LähiTapiola Savo-Karjala on asiakkaidensa omistama aidosti paikallinen ja palveleva elämänturvayhtiö. Sijoitumme Järvi-Suomeen, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan maakuntiin. Yhdeksän toimistoa sekä paikallinen puhelin- ja korvauspalvelu takaavat, että asiantuntijat ovat tavoitettavissa helposti ja nopeasti.

Olemme alueellamme vahinkovakuuttamisen markkinajohtaja, tarjoamme palveluitamme laajan palveluverkoston kautta yli 50 000 asiakkaallemme. Asiakkaita palvelemassa meillä on yli 60 finanssialan ammattilaista. Olemme vahvasti osa paikallista elinkeinoelämää ja sitoutuneita alueen kehittämiseen. Vastuullisuus on meille erittäin tärkeä arvo. Tuemme paikallisesti kulttuuria, yhdistyksiä ja urheilua. Erityisesti lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntamahdollisuuksien tukeminen on lähellä sydäntä.

Meidät tavoitat kotisivujemme kautta tai numerosta 015 744 3401 ja meille olet tervetullut asioimaan myös ilman aikavarausta.

lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/savo-karjala 

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei

 

Olemme Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Tavoitteenamme on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa auttamalla yritystäsi menestymään. Kun sinä menestyt, myös Mikkeli menestyy.

www.mikseimikkeli.fi

Mikkelin Yrittäjät

 

Mikkelin Yrittäjät ry on yrittäjien etujärjestö, joka toimii paikallisesti lähellä Sinua. Tehtävämme on tukea yrittäjien toimintaa, valvoa heidän etujaan sekä vaikuttaa paikallisiin päättäjiin ja viranomaisiin. Paikallisen yrittäjäyhdistyksen jäsenenä olet jäsen myös Etelä-Savon Yrittäjissä sekä valtakunnallisessa yrittäjien keskusjärjestössä, Suomen Yrittäjät ry:ssä.

Mikkelin Yrittäjät

Oma Säästöpankki

 

Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 45 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

Oma Säästöpankki