Vuoden 2024 yhteistyökumppanit

Haluatteko olla yrityksenne kanssa mukana vuoden 2024 lennolla? Ota yhteyttä kapteeniin (0405020583 tai saaraliu@saaraliu.fi).

Etelä-Savon kauppakamari

Etelä-Savon kauppakamari

 

Etelä-Savon kauppakamari tarjoaa yrityksille verkostoja, vaikuttamista, edunvalvontaa, palveluita, tietolähteitä sekä koulutuksia ja tapahtumia. Olemme yritysten alueellinen, valtakunnallinen ja globaali yhteistyöverkosto. Tavoitteenamme on elinvoimainen Etelä-Savo, jossa kaikkien on hyvä ja helppo toimia.

https://eskauppakamari.fi/

 

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei

 

Olemme Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Tavoitteenamme on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa auttamalla yritystäsi menestymään. Kun sinä menestyt, myös Mikkeli menestyy.

www.mikseimikkeli.fi

Oma Säästöpankki

 

Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 45 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

Oma Säästöpankki